124

nyheder

Hvad er en justerbar induktorkomponent?Plug-in-induktorproducenter introducerer dig.

Almindeligt anvendte justerbare induktorkomponenter er oscillationsspoler, der bruges i halvlederradioer, og linjeoscillationsspoler, der bruges i fjernsyn.

Lineære spoler, mellemfrekvensfældespoler, lydfrekvenskompensationsspoler, drosselspoler osv. fra producenter af induktanskomponenter

1. Oscillatorspole brugt i halvlederradio: Denne oscillatorspole bruges i halvlederradio til at danne et lokaloscillatorkredsløb med variable kondensatorer osv., som bruges til at generere en lokaloscillation, der er 465kHz højere end det modtagne radiosignal器Signal.Gå ind i tuning-kredsløbet.Ydersiden er et metalafskærmningslag, og indersiden er sammensat af nylonfor, I-formet magnetisk kerne, magnetisk hætte og stiftsæde.En højstyrke emaljeret trådvikling bruges på den magnetiske kerne af I-typen.Den magnetiske hætte er installeret på nylonbeslaget inde i afskærmningslaget og kan drejes op og ned for at ændre spolens induktans ved at ændre afstanden mellem den og spolen.Den indvendige struktur af tv-fældespolen svarer til den oscillerende spole, bortset fra at det magnetiske dæksel er en justerbar magnetisk kerne.

2. Tv-apparatets linjeoscillerende spole: Linjeoscillerende spole bruges i de tidlige sort/hvide tv-apparater.Det danner et selv-exciteret oscillatorkredsløb (trepunkts oscillator eller blokerende oscillator, multivibrator) med perifere modstande og kondensatorer og linjeoscillationstransistorer, som bruges til at generere et rektangulært pulsspændingssignal med en frekvens på 15625HZ.

Firkantet hul, indsæt kernecentrets spole på synkroniseringsjusteringsknappen direkte i det firkantede hul.Justeringsknappen for parsnoet synkronisering kan ændre den relative afstand mellem kernen og spolen og derved ændre induktansspolen, holde linjens oscillationsfrekvens på 15625 Hz og automatisk. Frekvensstyringen (AFC) svinger synkront med synkroniseringsimpulsen, der kommer ind kredsløbslinjen.

3. Lineær spole: Lineær spole er en slags ikke-lineær magnetisk mætningsinduktansspole (dens induktans falder med stigningen i strømmen), den er generelt forbundet i serie i linjeafbøjningsspolens løkke og bruger dens magnetiske mætningskarakteristika for at kompensere for lineær forvrængning af billedet.

Den lineære spole er lavet af emaljeret tråd viklet på den "I"-formede ferrit højfrekvente magnetiske kerne eller ferritmagnetiske stang, og en justerbar magnet er installeret ved siden af ​​spolen.Ved at ændre den relative position af magneten og spolen for at ændre størrelsen af ​​spolens induktans, for at opnå formålet med lineær kompensation.


Indlægstid: 17. november 2021